Tenderspecialist met duurzaamheid & MVO als expertise

Ben je op zoek naar een Tenderspecialist met duurzaamheid & MVO als expertise? Zoek niet verder! In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in duurzaamheidsvraagstukken binnen aanbestedingen, daardoor fungeer ik als vraagbaak voor veel van mijn collega’s en opdrachtgevers.

Je kan er niet meer omheen, duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van aanbestedingen. Met het oog op de komende wijzigingen in wet- en regelgeving vragen aanbestedende diensten meer van de inschrijvers. Inzicht in je CO2 uitstoot is nog maar het begin.

Mijn ervaring is dat beleid omtrent duurzaamheid en MVO niet bij iedere organisatie even duidelijk op papier staat, wat het beantwoorden van vragen over duurzaamheid bij een aanbesteding bemoeilijkt. Gelukkig weet ik de juiste vragen te stellen en met mijn eigen format hebben we relatief snel een duurzaamheids- en MVO beleid op papier.

Belangrijke onderwerpen in aanbestedingen zijn circulariteit, SDG’s, SROI, MVI en duurzaamheid. Maar wat is duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen – of inkomen nou eigenlijk? En, welke onderwerpen zijn wel of niet relevant voor een aanbesteding? Hoe werk je je duurzaamheidsstuk uit zodat een aanbestedende dienst met jou in zee gaat? Al deze vraag beantwoord ik graag samen met jou! In mijn ‘vrije tijd’ volg ik de master Circulaire Economie, deze opleiding, alsmede mijn ervaring, overtuigingen en interesses maken mij de Tenderspecialist met duurzaamheid & MVO als expertise.

Als tekstschrijver is het mijn taak om de door jou aangedragen informatie op de juiste wijze op papier te krijgen. Daarom gebruik ik liever de term tenderspecialist, mijn dienstverlening is breder dan het schrijven van teksten; Ik denk met je mee en draag ideeën aan. Uiteraard staat mijn kennis over duurzaamheid & MVO tijdens onze samenwerking tot jouw beschikking.

Daarom ben je bij mij aan het juiste (e-mail)adres om ook op het onderwerp Duurzaamheid en MVO aanbestedingen te winnen!