Wat ik de hele dag doe

Mijn werkzaamheden zijn enorm divers en dat maakt het ook zo leuk! Een nieuw project start met een kennismaking, online of op kantoor. Zo krijg ik een beeld van de organisatie. Het is ontzettend leerzaam om meerdere bedrijven te bezoeken en te leren kennen.

Dan is het belangrijk om de taken te verdelen zodat iedereen weet wat er moet gebeuren en wanneer. Ondanks dat ik je veel uit handen neem heb ik wel jouw input nodig om tot een goede inschrijving te komen.

Als een ware Sherlock ga ik op zoek naar relevante informatie. Informatie over jouw organisatie, product of dienst, de concurrentie en de aanbestedende dienst. Natuurlijk mag onderzoek naar de onderwerpen van de kwaliteitsvragen niet ontbreken. Op basis van mijn bevindingen doe ik een voorstel voor de beantwoording (stel ik een startdocument op) en die nemen we samen door.

Het daadwerkelijke schrijven van de teksten kan dan starten en de eerste versie is in de meeste gevallen 75% af. Op basis van jouw feedback pas ik de teksten aan totdat we samen concluderen dat we de definitieve teksten hebben.

Werken we al langer samen dan gaat dit proces sneller en hoef ik je minder vaak lastig te vallen met telefoontjes en vragen. Zoek je een freelance tenderspecialist om een lange termijn samenwerking mee aan te gaan (meerdere inschrijvingen per jaar) dan houd ik me aanbevolen en investeer ik daar zelf ook in.